تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل مصرف مواد غذایی در تعطیلات نوروزی
تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی در ایام نوروز برای پیشگیری از ابتلاء یا تشدید بیماری های مزمن باید به خاطر سپرده شود.

خبــــر
تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل مصرف مواد غذایی در تعطیلات نوروزی
تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی در ایام نوروز برای پیشگیری از ابتلاء یا تشدید بیماری های مزمن باید به خاطر سپرده شود.
به گزارش روابط عمومی- دکتر منصور شهرکی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: عدم رعایت رژیم مناسب غذایی در هر گروه سنی می تواند باعث ابتلاء یا تشدید عوارض برخی بیماری ها شود.
وی با بیان اینکه پر خوری رفتار پسندیده ای نیست تصریح کرد: اگر چه خشکبار سرشار از مواد مغذی و چربی های لازم برای بدن هستند اما تعادل در مصرف باید رعایت شود چرا که مصرف بی رویه این گروه از مواد غذایی می تواند زمینه ابتلاء به بیماری شود.
وی ضمن تاکید جدی بر پرهیز از مصرف آجیل شور توسط افراد مبتلاء به فشار خون و بیماری های کلیوی گفت: این افراد و افراد مبتلا به چربی خون، بیماری های قلبی و عروقی و بیماران دیابتی روزانه مجازند مقدار کمی آجیل خام در میهمانی ها تناول کنند.
وی همچنین با اشاره به ضرورت دقت در تهیه خوراک ها در زمان مسافرت اذعان داشت: مسافران برای مصرف غذاهاي بين راهي به بهداشتی بودن محل و وجود پروانه بهداشتی دقت کافی داشته باشند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه تمام مواد غذايي پخته شده را در همان وعده غذايي ميل کرده و از نگهداری آنها براي وعده بعدي اجتناب ورزند ادامه داد: اگر هر نوع غذايي داراي بو و يا ظاهر نامطلوب باشد حتي از مزه مزه كردن آن خودداری شود.
دکتر شهرکی با تاکید بر استفاده از میوه ها و سبزیجات در طول مسافرت گفت: از خوردن هر گونه قارچ و يا گياه خودرو در طي مسافرت به دليل احتمال سمي بودن آنها اجتناب کنید.
وی در پایان سالي توام با سلامتي هر چه بيشتر را براي همه هم میهنان عزیز آرزو کرد.
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment