اخبار > ارتقاءرتبه علمی 8 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

پس از تائید هیئت ممیزه دانشگاه صورت گرفت:

پس از تائید هیئت ممیزه دانشگاه صورت گرفت:

ارتقاءرتبه علمی 8 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

در شانزدهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با ارتقاء رتبه علمی 8 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب و ضمن تبریک این اتفاق علمی خجسته در دانشگاه  گفت: شانزدهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با ارتقاء مرتبه علمی 1نفر ازمرتبه دانشیاری به مرتبه استادی و 7 نفر از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری موافقت شد.

وی افزود: در این جلسه با ارتقاء علمی دکتر شاهرخ ایزدی از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی و آقایان دکتر قاسم میری علی آباد، دکتر عزیزالله اربابی سرجو ، دکتر مازیار محجوبی فرد و خانم ها دکترحمیده کده، دکتر شیرین سراوانی، دکتر معصومه شیرزایی و دکتر نرگس فرهاد ملاشاهی از مرتبه استادیاری به مرتبه  دانشیاری موافقت شد.

گفتنی است:جلسات هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حسب موارد و پرونده های بررسی شده  برگزار می شود.

در این جلسه رئیس دانشگاه، نماینده مجلس شورای اسلامی بعنوان هئیت علمی وعضوهئیت ممیزه دانشگاه،معاون آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری واعضای هیئت ممیزه حضور دارند.

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان

شنبه ٢٠ آبان ١٣٩٦ ٠٩:١٠ News ١٦٨٠٤

نمایش خبر

موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور