اخبار > عیادت معاون آموزشی، رئیس دانشکده پزشکی و مدیر گروه اطفال از دانشجوی بستری

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

خبـــر

عیادت معاون آموزشی، رئیس دانشکده پزشکی و مدیر گروه اطفال از دانشجوی بستری

به دنبال بستری شدن یکی از دانشجویان پزشکی در بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع)زاهدان، معاون آموزشی، رئیس دانشکده پزشکی و مدیر گروه اطفال از این دانشجو عیادت کردند.
معاون آموزشی دانشگاه سپس در جمع خانواده محترم این دانشجو حضور یافت و روند تشخیص و درمان بیماری را برای ایشان تشریح کرد.
به گفته دکتر خلیلی تمامی اقدامات تشخیصی و درمانی لازم با استفاده از نظرات پزشکان متخصص و فوق تخصص برای این دانشجو انجام شده و انتظار می رود تا روند بهبود ایشان تسریع گردد.
شایان ذکر است یکی از دانشجویان مقطع اینترنی عصر دیروز پنجشنبه در منزل دچار تب، تشنج و کاهش سطح هوشیاری شده است که پس از انتقال به بیمارستان توسط خانواده، اقدامات تشخیصی و درمانی لازم برای ایشان شروع شده است.

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

دوشنبه ١ آبان ١٣٩٦ ١٠:٢٢ News ١٦٦٦٣