اخبار > راه اندازی سامانه مجازی دانش آموختگان خدمتی دیگراز معاونت آموزشی دانشگاه در جهت تکریم ارباب رجوع

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

خبــــر

سامانه مجازی دانش آموختگان با هدف تسریع در حذف پیگیری های حضوری برای صدور مدارک فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در این باره گفت: در راستــای اجرای اهداف دولت الکترونیک و  احتــرام به وقت و سرمـايه دانش آموختگان در سطوح مختلف فراگیـــران اقداماتی از جمله راه اندازی سامـانه مجــازي دانش آموختگان انجـام داده است تا بدون نياز به حضور در دانشگاه مدارك مورد نياز خود را دريافت نماييد.

وی گفت : هدف از ایجاد این سامانه اطلاع از كليه قوانين و آئين نامه هاي آموزشي ، حذف رفت و آمدهاي غير ضروري و پيشگيري از تحميل هزينه هاي مالي و بروز خطرات جاني ، صرفه جويي در هزينه سفرها و اقامت در شهر زاهدان، امكان اطلاع رساني به دانش آموختگان در اسرع وقت به صورت آنلاين ، ساده سازي و سرعت بخشيدن براي اطلاع رساني به دانش آموختگان، صدور دانشنامه و گواهی موقت می باشد.

وی تصریح کرد: متقاضیان می توانند برای استفاده از خدمات این سامانه به آدرس      http://eg.zaums.ac.ir مراجعه نمایند.

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

شنبه ٢٩ مهر ١٣٩٦ ٠٨:٢٠ Slider, News ١٦٦٤٥