اخبار > آغاز سال تحصیلی با 1204 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبـــر

آغاز سال تحصیلی با 1204 دانشجوی جدید در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1204دانشجوی جدید در سال تحصیلی 1396-1397 به تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اضافه شد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت : این دانشجویان در 54 رشته در این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در 11 رشته روان پزشکی، زنان و زایمان، چشم پزشکی، قلب و عروق، جراحی عمومی، رادیولوژی، بیماریهای کودکان، بیماری های عفونی و گرمسیری، بیهوشی، بیماریهای داخلی، طب اورژانس اقدام به پذیرش دستیار تخصصی کرده است.
وی گفت: از سال آینده نیز در رشته اورولوژی دستیارپذیرش خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال 764 نفر در 17 رشته دکتری حرفه ای و کارشناسی پذیرفته شدند تصریح کرد: امسال 128 نفر در رشته پزشکی روزانه و 70 نفر پردیس و همچنین 56 نفر دندانپزشکی روزانه و 23 نفر پردیس مشغول به تحصیل شدند.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی دو رشته جدید مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و علوم تغذیه در مقطع ارشد گفت: 118 دانشجوی جدید در 17 رشته در مقطع ارشد سال تحصیلی خود را آغاز کردند.
گفتنی است: در حال حاضر 4891 نفر در این دانشگاه مشغول به تحصیلند.

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان