اخبار > تکریم ومعارفه رئیس دانشکده توانبخشی زاهدان

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

خبــــر

تکریم ومعارفه رئیس دانشکده توانبخشی زاهدان

در مراسمی با حضور معاون آموزشی دانشگاه،مدیر کل آموزش،مدیر امور هیات علمی دانشگاه سرپرست جدید دانشکده توانبخشی معرفی و از زحمات رئیس پیشین دانشکده تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی- دکترمنیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر نورمحمد بخشانی در مدت تصدی این مسئولیت گفت: خدمات فراوان ارائه شده در بخش های مختلف آموزشی در این دانشکده، نتیجه عملکرد خوب وی و همکاران این دانشکده بوده است.

وی افزود:در این تغییر مدیریت ارتقاء صورت گرفته که این ارتقاء معنا و مفهومش توسعه و گسترش مسئولیت است.

دکتر خلیلی گفت: در حوزه مدیریتی هرچه به سمت جلو پیش برویم اگر تعامل پذیری و پایبندیمان به مسائل با همکاران،اعضای هیات علمی و ... بیشتر باشد مسائل و مشکلات راحت تر حل می شود.

وی گفت:با توجه به تنوع رشته ها و تجهیزات لازم در این مدت اعتبارات زیادی به دانشکده توانبخشی تزریق شده است که ثمره آن مطلوب بودن دانشکده می باشد.

گفتنی است: در پایان این مراسم دکتر محمد حسینی فر بعنوان سرپرست دانشکده توانبخشی معرفی واز زحمات دکتر نورمحمدبخشانی در دوران تصدی این مسئولیت تقدیر شد.

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان

چهارشنبه ٢١ تير ١٣٩٦ ٠٩:٢٥ News ١٥٩٨٧

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 96
زمان و مکان ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته 96